Foto: Privatfoto
Repræsentanter fra Krop & Kultur, Ringo, Glad dans, VGF, Alhedens IF, Møldrup Kroketklub, Bjerringbro IF, KVIK, Gå i gang + styregruppen.

Seniorfolkemødet i bevægelse

Som led i Viborg Kommunes nye bevægelsespolitik - Viborg i bevægelse, bakker Viborg Idrætsråd, DGI Midtjylland og Kultur & Udvikling, Viborg Kommune i år op om bevægelsesdelen ved Seniorfolkemødet. Dette for at få flere seniorer gjort aktive og til at få bevægelse ind, som en naturlig del af hverdagen.

04. Juni 2018, 08:30
 

Et nyt tiltag ved årets folkemøde bliver derfor et stort aktivitetstelt, hvor op imod 16 idrætsforeninger og aktiviteter rettet mod seniorer, vil inspirere de besøgende til et væld af aktiviteter heriblandt ringo, kroket, håndboldfitness, yoga, petanque og gymnastik mm.

Teltet skal være med til at synliggøre alle de foreninger med senioraktiviteter, som allerede er i Viborg Kommune, men også bruges som inspiration foreningerne imellem.

Foran teltpladsen vil der igennem hele dagen være opvisninger, turneringskampe og rig mulighed for at komme og prøve aktiviteter.

Bevægelsesdelen skydes i gang allerede før det store kaffebord nemlig kl. 12.45. Her går starten fra Nytorv på en fælles cykelparade igennem Viborgs gader med slutdestination på sØnæs kl.13.45. Alle seniorer kan være med, og der er gratis t-shirts til alle, der møder op.

I forbindelse med planlægningen af hele arrangementet mødtes 10 idrætsforeninger tirsdag d. 15. maj på sØnæs. Stemning var i top og alle glæder sig til dagen, hvor de håber at møde mange nye ansigter i aktivitetsteltet.

debat
HUSK - God tone i debatten