Henrik Christensen og Jan Søgaard Madsen, Astrid og Erling Madsen, Karin og Ole Johnsen, Bruno Andersen og Emmy Jensen. Foto: Henrik Christensen

Parmatch

Karup Å Golfklub afviklede lørdag den 24. juni deres 3. store åbne match i år. Golfklubbens matchudvalg havde denne gang valgt at der skulle spilles Parmatch, et spil hvor to spillere skiftes til at slå til bolden, og skiftes til at slå ud fra hvert teested.

15. Juli 2017, 06:25
 

GOLF På denne måde kan en ny spiller sagtens spille med en meget øvet spiller, men det gør at begge spillere skal spille op til deres bedste, uanset handicap (HCP), for at vinde. En sjov og motiverende matchform som klubben nu har valgt at man skal spille en gang hvert år.

Rema 1000, Kartoffelmelsfabrikken og Biografen var med til at sponsere præmierne til de 17 forventnings-fulde par der var tilmeldt og som var klar til Gunstart kl. 1000.

Atter havde klubbens medlemmer gjort banen klar til spil, med velklippede fairways og greens, så det var en fornøjelse igen at spille i Karup.

Efter matchen havde matchudvalget som sædvanlig arrangeret en bid brød i klubhuset, hvor der blev delt præmier ud til følgende spillepar:

Nr. 1. Karin og Ole Johnsen 38 point, Nr. 2 Astrid og Erling Madsen 34 point, Nr. 3 Henrik Christensen og Jan Søgaard Madsen 33 point.

Nærmest flaget på Hul 3 var: Bruno Andersen og på Hul 8: Emmy Jensen.

Næste store match er mellem Hedens og Karup Å Golfklub i Slaget på Heden. Den spilles lørdag den 19. august, hvor der spilles på begge baner og begge klubber må stille op med max 48 spillere.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Sport

Rejs dig lige op og hent en kop kaffe

Din krop er ikke bygget til at sidde stille hele dagen. På den korte...

Viborg kommune i bevægelse

Med vedtagelsen af den nye idrætspolitik Viborg Kommune i bevægelse...

Slaget på heden

Nogle kunne af overskriften tro det handlede om, Slaget på Grathe...

Ny dressurbane indviet i Grønhøj

Elmelund Rideklub i Grønhøj er måske ikke den største i Danmark, men...

Stor opbakning til golfmatch

Der var fuldt hus på golfbanen i Hedens Golfklub da Philbert...

Lokalbrag på Frederiks Stadion

Så er ferien ved at være forbi for de fleste, vi håber at i har haft...