Foto: Birgitte Brøgger Dyrberg
F.v.: Jesper Sørensen, Ib Kristensen og Michael Ekert

Ny salgsansvarlig for Uge-avisen

Ib Finn Kristensen overtager salgsansvar i både Karup og Frederiks

02. Juni 2017, 08:17
 

OMROKERING Ugeavisen Karup har her i maj fået ny ansvarlig for salget. Det er Ib Finn Kristensen, som gennem 10 år har været ansat som medierådgiver i IB Medier, der står for udgivelsen af Ugeavisen og fem andre lokale distriktsblade.

Inden han fik ansættelse på mediehuset i Ikast var han 18 år som salgsleder på Give Avis. Ib Finn Kristensen er oprindeligt bankuddannet i det gamle Midtbank, men det er som bladmand han har fundet sin rette erhvervsmæssige hylde, som han udtrykker det.

Ud over salg til Ugeavisen Karup, har Ib Finn Kristensen også ansvar for salget til den noget mindre Sunds-Gjellerup Avis, og herudover betjener han en håndfuld af vigtige koncernkunder.

Ib Finn Kristensen får udgangspunkt fra de nye lokaler på Bredgade 13 i Karup, hvor han giver selskab til redaktør Birgitte Brøgger Dyrberg. Som udgangspunkt vil Ib være på Karup-kontoret tre dage om ugen.

Han har allerede haft sin debut og introduktion på Alheden. Således var han med på Ugeavisens stand på forårsmessen i Frederiks i april, og han var med til de mange aktiviteter ifm Åben By i Karup i forrige weekend.

- Jeg må sige, at jeg i den grad er blevet positivt modtaget, og jeg glæder mig til at komme ud og snakke kommunikation, annoncering og markedsføringsplaner med kunderne i området siger, Ib Kristensen. Han vil i sit daglige virke få assistance fra mediekoordinator Lisa Mirsal, der til dagligt sidder på IB Mediers hovedkontor i Ikast.

Jesper Sørensen og Michael Ekert kan herefter koncentrere sig 100% om deres opgaver i hhv. Stoholm og Kjellerup.

- Vi føler vi står stærkere rent organisatorisk nu. Ikke kun domicilmæssigt, men også på mandskabsfronten, hvor vi nu får lagt endnu mere tyngde over i højre hånd på en rutineret og respekteret medarbejder, siger direktør i IB Medier, Bo Jensen. Et initiativ som Åben By viser også, at vi i den grad vil området. Det er et must for lokalsamfundet, at der bliver holdt lys i fyrtårnene, og vore nye tiltag skal ses som et led i, at dette skal fortsættes og udvikles, slutter Bo Jensen.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Erhverv

Håndværkerfradraget er en hjælp til landboerne

Der er rigtig mange gode ting, man som boligejer på landet kan bruge...

DagliBrugsen i Frederiks vokser med 165 kvadratmeter

Mere plads, delikatesse og et par ekstra jobs på vej

Frederiks Andelskasses Fond fusioneret

Det lokale islæt bevares med lokal formand

Fra konstabel til kaffegrossist med vokseværk

Eden Spring overtager CoffeeZone, for at komme ind på det danske...

Ny uddeler starter til september

BRUGSEN Der var mange ansøgere til stillingen som uddeler i Super...

Ny mand i SuperBrugsen

SuperBrugsen i Karup har ansat ny uddeler