Indsamlerne bag Multibanen fik overrakt en check på 10.000 kroner af Nordeafonden, mens eleverne på Ilskov Skole så på.

Ny flot multibane ved Ilskov Skole

Onsdag den 28. august fik initiativtagerne bag Ilskovs nye multibane overrakt en check på 10.000 kroner af Nordeafonden til hjælp til multibanen.

30. August 2013, 13:26
Af Birgitte Brøgger Dyrberg, [email protected]
 

Fakta

InGarden har specialiseret sig i vedligeholdelsesfrit hegn og haveartikler, blandt andet hegn, højbede, terrasser, blomsterkrukker, skraldespandsskjulere og multibaner.

Den officielle indvielse af multibanen foregik den 20. juni, hvor 250 borgere mødte op og fejrede banen, mens der blev spist pølser og drukket sodavand.

- Jeg er så glad for den nye multibane og har allerede spillet meget fodbold og basketball på banen, fortæller 10-årige Jessica Mortensen, der til dagligt går på Ilskov skole.

Arne Kristensen, der ejer AK Smede og Staldteknik, samt InGarden, fik idéen for 2-3 år siden.

- InGarden producerer multibaner, der er kendetegnet ved at være kvalitet og vedligeholdelsesfri. Jeg manglede en plads til en multibane og tænkte, at jeg ligeså godt kunne lave mit "showroom" ved skolen, så alle byens borgere kunne benytte den. Derfor var pladsen ved skolen og hallen helt perfekt. Eleverne kan anvende den i skoletiden og sportsfolkene, der benytter hallen, kan anvende den som et led i deres træning, fortæller Arne.

En af byens ildsjæle, Rikke Poulsen var med til at samle de 62.500 kroner ind, som demo-multibanen kostede.

- Arne Kristensen gav sidste vinter et godt tilbud på multibanen, som var svær at afslå, fortæller Rikke, der er forældre til børn på skolen. Jeg og et par andre nedsatte et udvalg under vores lokale idrætsforening og gik i gang med at skrabe pengene ind. Ved en byindsamling fik vi 17.000 kroner, Herning Kultur og Fritidsudvalg gav 12.000 kroner, Nordeafonden 10.000 kroner og mange lokale virksomheder donerede også penge, fortæller Rikke.

Banen bruges af mange

- Multibanen er et hit blandt eleverne, der både anvender den i frikvartererne og i idrætstimerne. Så vi er rigtige glade, fortæller skoleleder Lotte Søndergaard.

Nordeafonden

- Nordeafonden uddeler i år 900.000 kroner ud til Herning, Ikast og Brande-området. På landsplan uddeles der hvert år mellem 300 og 500 millioner kroner væk til formål, der alle handler om at få et bedre liv, fortæller Ulla Diderichsen fra Nordeafonden.

 

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Fritid

Så er der igen mad i Alhedehallerne

Erfarne søstre har overtaget forpagtningen af cafeteria

Frederiks-spejdere til fortræning på landslejr

Cirkuspladsen i Hadsund blev i weekenden 15. 17. april omdannet til...

Hjælp udsatte børn en uge i sommerferien

Bare en uge af din sommerferie. Så lidt skal der til for at give...

Mulighed for en sjov vinterferie

Masser af aktiviteter tilbydes i vinterferien

Tablet-hold i Frederiks er en bragende succes

Den første dag føg det gennem luften med kommentarer som jeg kan ikke...