Foto: Privat
Tove Jensen

Mindeord

Tove Jensen (f. Nordgaard) blev født i Hessellund den 25. marts 1925. Hun gik i Kølvrå skole blandt andre med sin senere mand Henning Vagn Jensen. Senere tjente Tove på Grove Hedegård, og hun arbejdede også i en periode på Karup Station.

23. Marts 2016, 11:05
 

MINDEORD I 1948 blev Tove og Henning gift, og de boede indtil 1966 på gården i Uhre.

På gården tog Tove flittigt del i arbejdet både ude og inde. I perioden i Uhre fik Henning og Tove deres fire børn. Fra 1966 boede familien på Sportsvej i Kølvrå. I Kølvrå gjorde Tove rent på skolen, og senere blev hun hjemmehjælper ved Karup Kommune.

Familien flyttede på Bøgevej i Karup i 1972. I 1975 fik Tove job som tilsynsførende for hjemmeplejen i Karup Kommune. Et job som Tove varetog indtil 1988, hvor hun gik på efterløn. Som hjemmehjælper og tilsynsførende for hjemmehjælpen viste Tove sin store sociale indsigt og kærlige personlighed.

Tove var med i bestyrelsen i Røde Kors i Karup, hvor hun var aktiv inden for Røde Kors butikken og stod for udvikling af den første periode vedrørende besøgsvenne-ordningen i Karup. Hun var også med i Kontaktudvalget til arrangementer for pensionister.

Tove fulgte sammen med Henning familiens aktiviteter blandt andet inden for fodbold og håndbold.

I 1998 fejrede Tove og Henning guldbryllup. Henning døde i 2006.

Tove var meget engageret i familiens liv, og Tove var med sit positive livssyn og sin væremåde med til at skabe et stabilt og trygt hjem. Hun kunne lide at gætte kryds og tværs samt spille spil med børnebørnene. Hun var god til at lave mad og at bage. Tove var altid aktiv, imødekommende, mild og nærværende.

I de senere år led Tove af demens, som blev tiltagende. Vi takker i den forbindelse personalet ved hjemmeplejen og i Egen i Sjørup.

Tove døde torsdag den 17. marts i hjemmet på Bøgevej efter godt en uge på Viborg Sygehus. Hun efterlader sig 4 børn, svigerbørn, børnebørn og oldebørn.

Familien.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Navne

Ny Karup-redaktør

Pia Birgitte Jakobsen har sat sig i redaktørstolen; da Jens Alfred...

Døde få måneder efter sin 100 års dag

Edel Thybo fra Skelhøje døde 15. juli i sit hjem i Skelhøje

Dimittender i Havredal

Sommeren 2017 dimitterede ti elever fra Havredal Praktiske...

Ny socialchef i Viborg Kommune

43-årige Ulrik Johansen er ny socialchef i Viborg Kommune, hvor han...

Inger har gjort meget for pensionisterne

Der var både blomster og diplom til Inger Holm