Både børn og voksne hyggede sig, da Kultur- og Klub huset i Kølvrå i weekenden var omdannet til julestue. Foto: Privatfoto

Juletræsfest i Kølvrå

Der var fuldt hus i Kølvrå Kultur- og Klubhus, da der i weekenden blev afholdt juletræsfest/ julestue hygge

06. December 2017, 15:30

Kølvrå Der var tilmelding til de 60 pladser i Kølvrå Kultur- og Klubhus. For kun 25 kroner kunne man lave lave en juledekoration, klippe, klistre og lave pynt til juletræet. Pynt, som man efterfølgende måtte tage med hjem. Og det gik hurtigt med at få de pladser solgt, fortæller Dorte S. S. Olsen, formand for Kultur- og Klubhuset i Kølvrå og fortsætter: Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag med en fantastisk stemning!

Hele huset duftede skønt, fordi der blev bagt hjemmelavede æbleskiver. De voksne fik kaffe/the, masser af forskellige småkager, æbler, clementiner og selvfølgelig de skønne æbleskiver. Børnene fik saftevand, hjemmelavede pølsehorn og pizzasnegle, samt også frugt og småkager. Da der var blevet klippet og klistret, træet var pyntet og der var lavet flotte juledekorationer kom der besøg af Julemor. Hun kom da børnene havde kaldt højt og ihærdigt på hende. De artige børn stillede sig pænt op i en lang kø, for at få byttet deres lille seddel til en juleslikpose. Derefter blev der gjort klar, så alle voksne og børn kunne få sunget en masse julesange og danset om juletræet, som børnene så smukt havde fået dekoreret med alle deres kreationer.

 

Der var også et par udstillere, så et par julegaver blev der vist købt.

Det var Kølvrå Borgerforening, Viborg Boligselskab afd. Kølvrå samt Boligselskabet Sct. Jørgen afd. Granly samt Afd. Ringparken, der stod for arrangementet.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Juletræsfest i Kølvrå

Der var fuldt hus i Kølvrå Kultur- og Klubhus, da der i weekenden...

Hvem er Danmarks mest fantastiske frivillige?

Er din gode ven også en fantastisk besøgsven? Er din søns...

Kom på rumrejse i efterårsferien

Onsdag i efterårsferien inviteres halvstore børn på 5-8 år på en tur...

Flot lokalt resultat i Røde Kors indsamling

Resultatet for Karup/kølvrå og Frederiks er cirka 2000 kroner højere...

Demensvenner søges

Viborg kommune søger demensvenner til at hjælpe demente i dagligdagen...

Børnehuset Kølvrå på tur til Zoo

Aktiv-Karup donerer 3000 kr til udflugt