Foto: Foto-Lab.dk
Ib Bjerregaard (V) stiller op til en ny periode i regionsrådet.Privatfoto Foto-Lab.dk

Ib Bjerregaard genopstiller til regionen

Ib Bjerregaard (V) er genopstillet i front til regionsrådet fra Viborg kommune og placeret som nr. 4 på partiets samlede liste. Jeg er glad for at få chancen en gang mere i regionsrådet. Det er spændende men også udfordrende hvor de første par år gik med at forstå sammenhængene og gøre sit bedste for at hænge på i diskussionerne, fortæller Ib Bjerregaard.

20. April 2017, 07:40
 

POLITIK Min mærkesag er selvfølgelig at gennemføre Venstres politik men bestemt også at være Viborg Kommunes lokale vagthund, når der diskuteres funktioner og specialeflytninger. Nu får vi et nyt akutcenter på regionshospitalet i Viborg. Men derfor skal vi fortsat have opmærksomhed på at fastholde hospitalet som et fuldt udbygget akuthospital. Et andet vigtig fokusområde er sammenhængen i overgangen mellem hospital og kommune. Kommunerne vil få større og større rolle på sundhedsområdet. Det kræver stor fokus på sammenhængen mellem tilbuddene, vurderer Ib Bjerregaard, som ved sidste valg fik plads både i Viborg Byråd og regionsrådet og nu igen genopstiller begge steder.

Ved det seneste valg til regionsrådet opnåede Ib Bjerregaard 7.202 personlige stemmer i Viborg kommune, hvilket gav ham en plads i regionsrådets forretningsudvalg. Den plads håber han også at få ved det kommende regionsrådsvalg, hvor det er hans mål at opnå 10.000 personlige stemmer

Venstre i Viborg Kommune stiller med tre kandidater til valget til regionsrådet. De to andre er byrådsmedlem Allan Clifford Christensen fra Karup, der får en placering som nummer 22 på Venstres liste og Flemming Jørgensen fra Viborg, der indtager pladsen som nummer 39.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Politik

Ugeavisen og valg

VALG Der er valg til byrådet 21. november, og det betyder, at...

Økonomisk løft til skole og pasning

Læserbrev I begyndelse af september lykkedes det at skabe et...

Bortfald af nedrivningspulje

politik Ole Birk Olesen (LA), transport-, bygnings- og boligminister...

Arbejdsmarkedsbidrag af pensionister - Hvorfor?

Læserbrev Som pensionist i Danmark, har du lov at tjene 60.000 Kr. om...

I bevægelse

idræt Med vedtagelsen af den nye idrætspolitik Viborg Kommune i...

Tænk nyt og byg med kvalitet

Når der for tiden tales meget om Taphede-projektet, så synes jeg som...