Der er så mange ildsjæle. Hvem skal kåres? Foto: Arkivfoto

Hvem er Danmarks mest fantastiske frivillige?

Er din gode ven også en fantastisk besøgsven? Er din søns håndboldtræner en helt? Eller gør din mor det ekstra, som får det lokale forsamlingshus til at fungere?

06. December 2017, 15:30

Pris Kender du med andre ord en eller flere frivillige, der fortjener at blive hyldet for deres frivillige engagement? Så nominr vedkommende på www.fantastiskefrivillige.dk inden d. 11. december.

Roskilde Festival hylder i samarbejde med Røde Kors, Coop og Kræftens Bekæmpelse Danmarks mest fantastiske frivillige. Dem der har overskud til at være noget for os andre, for fællesskabet, for de ensomme, misbrugerne eller bare de skolebørn, der har svært ved matematik. De fortjener at blive anerkendt for deres engagement.

 

Målet er, at alle regioner i Danmark skal være solidt repræsenteret med frivillige. Så uanset om du bor i Roskilde, Rønne eller Randers er din nominering velkommen.

Roskilde Festival ville slet ikke kunne lade sig gøre uden de mange frivilliges engagement, Frivillige er hjertet i Roskilde Festival. Vi kan se, hvordan frivillige på samme måde gør en uvurderlig forskel i organisationer og foreningslivet landet over, og vi håber derfor, at rigtige mange frivillige fra alle dele af Danmark får et skulderklap ved at blive nomineret her, udtaler Signe Lopdrup, direktør for Roskilde Festival.

Om prisen

Prisen blev lanceret i 2015 af Samvirke og videreføres på skift af organisationerne bag.

Formålet med prisen er at sætte fokus på og øge interessen for det frivillige arbejde. Nomineringen er åben fra 29. november til 10. december på www.fantastiskefrivillige.dk.

Herefter kåres 10 finalister af en jury.

Den 20. december offentliggøres vinderen og får tildelt en præmie på 25.000 kroner sponsoreret af Coop til at fortsætte eller udbrede det gode arbejde. Det sker ved et arrangement i Den Gamle Byrådssal i Byens Hus i Roskilde.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Juletræsfest i Kølvrå

Der var fuldt hus i Kølvrå Kultur- og Klubhus, da der i weekenden...

Hvem er Danmarks mest fantastiske frivillige?

Er din gode ven også en fantastisk besøgsven? Er din søns...

Kom på rumrejse i efterårsferien

Onsdag i efterårsferien inviteres halvstore børn på 5-8 år på en tur...

Flot lokalt resultat i Røde Kors indsamling

Resultatet for Karup/kølvrå og Frederiks er cirka 2000 kroner højere...

Demensvenner søges

Viborg kommune søger demensvenner til at hjælpe demente i dagligdagen...

Børnehuset Kølvrå på tur til Zoo

Aktiv-Karup donerer 3000 kr til udflugt