Inge og Rasmus Østerby præsenterer scenemodellen for de fremmødte. Modellen er bygget i størrelsesforhold 1:50. Fotograf Aksel Utoft

Friluftsspil har startet prøver på årets musical

Startskuddet til sommerens forestilling Annie Get Your Gun lød tirsdag den 23. februar, hvor alle aktive i Thorning Friluftsspil mødtes for at hilse på nye medvirkende og gamle kendinge.

05. Marts 2016, 06:50
 

FRILUFTSSPIL 65 skuespillere, musikere, bestyrelsesmedlemmer, funktionsansvarlige og andre aktive mødte op for at være med fra start.

Scenemodellen blev præsenteret af Inge og Rasmus Østerby, og oplægget var, at scenen i sit udgangspunkt skal signalere original westernstil. Altså brune farver, støv, sand og kaktus. Scenemodellen fremkalder billeder af en mundharpes drævende toner og bagende sol i westernbyens gader.

Gennem forestillingen åbnes forskellige western-scenarier, samtidig med at scenen indtages af indianere, cirkus, gøgl og ikke mindst fantastisk musik. Scenemester Steen Lyngsø er i fuld gang med opmåling og bestilling af materialer, så byggeriet kan komme i gang.

Imens starter prøverne for det 30 mand store ensemble. Ud over 10 skuespillere fra lokalområdet, kommer de fra et stort område i det midtjyske landskab. Hanna og Aage Christiansen fra Ikast terper kor- og solosang, mens Kim Brandt igen i år dirigerer dans og skuespil - for til sidst at samle alle brudstykker i en familievenlig forestilling, hvor musikken leveres af Flemming Berg og orkester i musikhuset.

Alle har glædet sig til at tage fat på planlægningen i de mange funktioner.

Forestillingerne opføres syv gange fra 4. til 12. juni på Friluftsscenen i Thorning.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Aktionærmøde i Andelskassen med spændende besøg

Aktionærmøde i Andelskassen med prisuddeling og underholdning ved...

Fællessang om kærlighed og kartofler med Lene Rikke Bresson i Karup

Der er fællessang og hygge på programmet, når Kulturskolen Viborg og...

Kom på rumrejse i efterårsferien

Onsdag i efterårsferien inviteres halvstore børn på 5-8 år på en tur...

Flot lokalt resultat i Røde Kors indsamling

Resultatet for Karup/kølvrå og Frederiks er cirka 2000 kroner højere...

Demensvenner søges

Viborg kommune søger demensvenner til at hjælpe demente i dagligdagen...