Foto: Arkiv
Vibeke Hestbek, direktør i Handelsbanken i Karup oplever stor efterspørgsel på prioritetslån.

Fremgang for Handelsbanken Karup

Lokal nærhed giver positiv udvikling

18. Februar 2016, 13:10
 

BANK Handelsbanken i Karup havde i 2015 en stærk fremgang:

Vores kunder sætter pris på kombinationen af lokal nærhed, gode digitale løsninger, personlig rådgivning og fleksible produkter. Der har eksempelvis været stor efterspørgsel på vores boliglån - Prioritetslån, siger Vibeke Hestbek, Direktør i Handelsbanken Karup

- Sektorudlånet til de private husholdninger ligger fladt, men Handelsbankens udlån til private er steget med 12 procent, og det skyldes først og fremmest kunder, som har en økonomi, hvor der er plads til investeringer i fx bolig:

- Vi har meget erfaring i boligfinansiering. Vores populære Prioritetslån har vi tilbudt kunderne siden 2000. Mange kunder har haft behov for boligrådgivning i 2015 på grund af de lave renter. Desuden har vi fået mange nye kunder, og den højere aktivitet har givet en god udvikling.

- Det er vigtigt for os at være Karups bedste bank for vores kunder. Vi ved at vores kunder lægger vægt på at have en stabil og stærk bank med stor lokal beslutningskraft og mulighed for at skræddersy produkterne til den enkeltes behov. Så det glæder mig på kundernes vegne, at vi også sidste år havde en stærk udvikling. Der er meget omtale af, at bankfilialer lukker. Men vi mener det er vigtigt med den lokale nærhed, så vi bliver tæt på kunderne og lukker ikke filialer, fortæller direktør i Handelsbanken, Vibeke Hestbek.

Hovedpunkter for Handelsbanken i 2015 i forhold til 2014

Fortsat god og stabil kundetilgang på både privat- og erhvervsmarkedet

De samlede indtægter steg med 1 procent til 1.760 millioner kroner (1.746)

Omkostninger steg med 1 procent til -878 millioner kroner (-866)

Resultatet efter nedskrivninger steg med 42 procent til 708 millioner kroner (497)

Det samlede udlån steg med 7 procent til 65,6 milliarder kroner (61,1)

debat
HUSK - God tone i debatten
Læsernes kommentarer
23.02.2016
handelsbanken karup er sikkert en go bank for dem som har noget hus bil eller andet a værdi tallene ser fine ud kurver og fint skal det være til alle jer som har brug for hjælp via banken som ikke har noget som ikke skylder noget som en bøjet 25 øre og gerne vil ha lidt hjælp til at komme igang så er det ikke den bank i skal ta måske det har været mod mig personligt det ved jeg ikke og jeg hyler ikke men ærlig talt kan JEG ikke bruge jer til en pind håber der er andre der kan men kun hvis i har noget ellers ikke mange er som skrevet sikkert glade for jer jeg er ikke en a dem jo dengang jeg havde noget der er ros og der er ris det her er ris sådan er det jo grunden til jeg skriver som jeg gør er der slf en grund til gider bare ikke se på at det er lutter lagkage at ha jer som bank for det er det NOT kun en kundes erfaring men sådan har det været og ønsker ikke andre der tror de har en bank og så har de ikke medmindre DU har penge nok så vil de hjælpe ellers ikke surt opstød herfra men nogen ved hvorfor til alle jer som har og er tilfreds det er fint ingen sure miner eller noget

Mere Navne

Ny Karup-redaktør

Pia Birgitte Jakobsen har sat sig i redaktørstolen; da Jens Alfred...

Døde få måneder efter sin 100 års dag

Edel Thybo fra Skelhøje døde 15. juli i sit hjem i Skelhøje

Dimittender i Havredal

Sommeren 2017 dimitterede ti elever fra Havredal Praktiske...

Ny socialchef i Viborg Kommune

43-årige Ulrik Johansen er ny socialchef i Viborg Kommune, hvor han...

Inger har gjort meget for pensionisterne

Der var både blomster og diplom til Inger Holm