Foto: Pressefoto
Poul Bech Sørensen er ansat som ny erhvervsrådgiver i afdelingen i Randers

Flyvende start på 2017 giver vækst og udvikling

08. maj 2017, 08:10
 

BOLIGMARKED De første måneder af 2017 er startet helt forrygende, lyder de positive meldinger fra ejendomsmægler Johan Frandsen i en pressemeddelelse. Han siger videre:

- Vi mærker tydeligt, at Danmarks og danskernes økonomi er kommet flyvende ind i 2017, og danskernes tro på fremtiden har taget et gevaldigt hop.

Salgstiderne falder indenfor både bolig, erhverv og landbrug, og for første gang siden finanskrisen startede i 2008 mangler der nu emner til salg i lokalområdet.

- Rigtig mange har i længere tid gået med tanker om salg, f.eks. i forbindelse med generationsskifte, udvidelse eller andre forhold. Den øgede aktivitet på markedet mærker vi indenfor alle typer fast ejendom, lige fra sommerhuse, villaer, landbrug og over til både større og mindre erhvervsejendomme. Endda så meget, at vi netop har styrket vores erhvervsafdeling med yderligere en rådgiver, der er klar til at hjælpe kunderne videre, fortsætter John Frandsen.

Største optimisme i ni år

Interessen fra køberne til alle typer ejendomme er så stor, at John Frandsen tror på endnu et år med solid vækst.

- Vi har ikke grund til andet end stor optimisme, og vi oplever rekordstor søgning på vores hjemmeside og sociale medier, siger han.

Forventningerne til både afsætning og beskæftigelse stiger, og den såkaldte konjunktur-indikator, der er 440 topchefers syn på væksten i dansk økonomi, stiger for tredje kvartal i træk og er tilbage på det højeste niveau siden finanskrisen i 2008, viser en undersøgelse fra Greens Analyseinstitut.

Optimismen i erhvervslivet mærker John Frandsen i form af stigende efterspørgsel på udlejningsejendomme både til bolig og erhverv. Derudover er der god efterspørgsel efter industri og lagerlokaler.

Ifølge ejendomsmægleren kan den store efterspørgsel på investeringsejendomme også forklares med den rekordlave rente, og det dermed større ønske om placering af likvider. Samtidig er der ovenpå finanskrisen bedre muligheder for den rette finansiering af købet.

Styrker erhvervsafdelingen

John Frandsen har ansat Poul Bech Sørensen, 56 år, som ny erhvervsrådgiver i afdelingen i Randers. Poul har 30 års erfaring som rådgiver i landbrugsbranchen og med egen virksomhed. I de seneste år har han arbejdet som selvstændig konsulent med salg og rådgivning indenfor vedvarende energi til erhverv.

Poul Bech Sørensen er sammen med Frode Rasmussen klar til at yde seriøs og professionel rådgivning i forbindelse salg, vurdering og udlejning af din erhvervsejendom i hele Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens markedsområde. De to erfarne erhvervsrådgivere lever op til John Frandsens værdier - synlig, jordnær, aktiv og tæt på.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Erhverv

Håndværkerfradraget er en hjælp til landboerne

Der er rigtig mange gode ting, man som boligejer på landet kan bruge...

DagliBrugsen i Frederiks vokser med 165 kvadratmeter

Mere plads, delikatesse og et par ekstra jobs på vej

Frederiks Andelskasses Fond fusioneret

Det lokale islæt bevares med lokal formand

Fra konstabel til kaffegrossist med vokseværk

Eden Spring overtager CoffeeZone, for at komme ind på det danske...

Ny uddeler starter til september

BRUGSEN Der var mange ansøgere til stillingen som uddeler i Super...

Ny mand i SuperBrugsen

SuperBrugsen i Karup har ansat ny uddeler