Foto: Pressefoto
Matilde Kimer, forfatter og udenrigskorrespondent fortæller om den ukrainske revolution og konflikten i det krigsramte land

Din lokale aftenskole nu LOF Midtjylland

LOFs lokalafdeling i Karup-området er fra dette efterår en del af LOF Midtjylland.

12. August 2017, 10:00
Af Jan Anderschou, jaa@ikastavis.dk

AFTENSKOLE Den tidligere skoleleder i LOF Karup, Gitte Nødskov, fortsætter dog hos LOF Midtjylland som kursuskoordinator med Karupområdet som ansvarsområde. De lokale kursustilbud og foredrag er derfor nu at finde i LOF Midtjyllands katalog, der bliver omdelt i Karupområdet den 15. eller 16. august.

Blandt de spændende nye tilbud er der foredrag med forfatter og udenrigskorrespondent, Matilde Kimer. Hun kommer til Karup Bio med sit foredrag Krigen inden i, hvor hun vil fortælle om den ukrainske revolution og konflikten i det krigsramte land. Et andet nyt tiltag er en strikkefestival i Grønhøj Kulturhus. Dagen bliver en god blanding af workshops, hvor man selv skal være aktiv, og foredrag med Vithard Villumsen, tidligere dommer i den store strikkedyst.

Udover de kendte kursustilbud som yoga, lungetræning, stenhugning, blomsterbinding, betonstøbning, porcelænsmaling, glaskunst og jagtkursus er der dette efterår også en række kursusnyheder. For de kreativt interesserede er der kurser i pileflet, strikning, patchwork og akrylmaleri. Endvidere tilbydes der nu engelsk for begyndere i Frederiks samt korte kurser i fremstilling af chokolade og flødeboller. Nye tilskudsmuligheder i Viborg Kommune har gjort det muligt at starte nye kurser i de mindre byer med færre deltagere end normalt.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Det Sker

Karup Å-løb er på torsdag

KKIK Løbemotion arrangerer igen i år Karup Å-løb

Oplev Skandinaviens største træf for militærhistorie

I denne uge afholdes et stort træf for militærhistorie på Finderup...

Guidet vandretur til den tyske flygtningekirkegård ved Kølvrå

Under turen fortæller Dan Ersted Møller fra Viborg Museum og jeg om...

Gratis høretest på Karup Apotek

Hørelsen spiller en vigtig rolle for dit sociale liv og din...

Din lokale aftenskole nu LOF Midtjylland

LOFs lokalafdeling i Karup-området er fra dette efterår en del af LOF...

Også åbent i kirken

Menighedsrådet har arrangeret orgelkoncert og aftensang