Foto: Knud Gaarn-Larsen
Kemal

Cafe Karup åbner under nyt navn

KARUP Lige for tiden er håndværkerne i gang med at bygge til, male og gøre klar, så man onsdag den 16. marts kan åbne det der kommer til at hedde Kemals Karup, der er både mere rummelig, så der kan være flere folk, og med et større køkken.

07. Marts 2016, 11:35
 

Nyt koncept

Ikke alene er der bygget til, men der skal også nyt inventar i køkkenet. Det nye koncept går ud på at der skal kunne serveres alt fra kaffe, over pizza og burger til et steakhouse.

Det er Kemal fra Silkeborg, der vender tilbage til Karup. Kemal har tidligere gennem 15 år drevet pizzeria i Karup, men for fem år siden flyttede han.

Kan ikke undvære Karup

- Jeg har fået solgt min butik i Silkeborg. Jeg kan ikke undvære Karup, og jeg er glad for at jeg nu kan komme tilbage, siger Kemal, der i første omgang lejer sig ind i John Nielsen bygning, men med i lejeaftalen er, at Kemal har forkøbsret til cafeen, hvis Kemal skulle ønske at købe den, og sådan kunne det nok komme til at gå, for allerede inden åbningen har han investeret en del i både bygning og køkken.

Selv om der er andre der sælger lignende produkter i området, så er Kemal fuld af fortrøstning til at han nok skal klare sig.

- Jeg er glad for Karup, for jeg i sin tid fik en god modtagelse. Jeg har masser af erfaring inden for området, og jeg synes slet ikke jeg kan undvære Karup, siger Kemal, der nu arbejder på højtryk på at få styr på alt, så han kan åbne den 16. marts, så Karup igen bliver en forretning rigere.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Navne

Ny Karup-redaktør

Pia Birgitte Jakobsen har sat sig i redaktørstolen; da Jens Alfred...

Døde få måneder efter sin 100 års dag

Edel Thybo fra Skelhøje døde 15. juli i sit hjem i Skelhøje

Dimittender i Havredal

Sommeren 2017 dimitterede ti elever fra Havredal Praktiske...

Ny socialchef i Viborg Kommune

43-årige Ulrik Johansen er ny socialchef i Viborg Kommune, hvor han...

Inger har gjort meget for pensionisterne

Der var både blomster og diplom til Inger Holm