Foto: Colourbox

Årets ildsjæl i Karup søges stadig

17. Juni 2017, 08:25
 

ILDSJÆL Arbejdsgruppen bag Åben By  har besluttet, at vi for første gang i nyere tid vil kåre Årets Ildsjæl. Derfor søger vi kandidater til prisen.

Mon ikke langt de fleste borgere i Karup er enige i, at der findes en del ildsjæle i byen. Ildsjæle, der søsætter og udfører projekter gang på gang, eller dag efter dag er aktive i forenings- og kulturlivet m.v. De er med til at puste liv i lokalområdet og udvikle det til gavn for os alle.

Hvem skal være årets ildsjæl?

Har du et forslag til, hvem der fortjener anerkendelsen som Årets Ildsjæl? Så send en mail med forslag og begrundelse ud fra nedennævnte fundats til mig på mail: bbd@ugeavisen-karup.dk Mailen skal være mig i hænde senest den 01. juli.

Fundats for Anerkendelse til frivillige og ildsjæle i Karup

Formål: Opmuntre og anerkende det store frivillige arbejde mange Karup borgere udfører, til gavn for høj som lav, ung som gammel, rig som fattig, eller dem der bare har behov for en hjælpende hånd. Sætte fokus på nødvendigheden af det frivillige arbejde og sammenholdet i en landsby og animere nye til at indgå i arbejdet sammen med- og til gavn for andre.

Mål: En gang årligt kåres årets ildsjæl i Karup. Dette finder sted i forbindelse med byfesten i august måned. En komite kårer efter indstillinger fra Karups borgere eller foreninger den person, der bedst lever op til fundatsens kriterium.

Kriterium for at blive årets ildsjæl: Årets ildsjæl er en person, der har ydet en uegennyttig indsats til gavn for indbyggerne i Karup. Personen har gået den ekstra mil, der gør en forskel set i forhold til at opnå bemærkelsesværdige resultater, og som er samlende og motiverende for det gode liv som borger i Karup.

Komiteens medlemmer er bredt forankret i byens liv på forskellig vis og består af: Formanden for handelsstandsforeningen, en repræsentant fra Karup Borger- & Håndværkerforenings bestyrelse, en repræsentant fra Onsdagsklubben, en repræsentant fra KKIKs bestyrelse og redaktøren på Uge-Avisen.

debat
HUSK - God tone i debatten

Mere Lokalt